Oesters

Soorten

Een perfect geserveerde oester is niet alleen afhankelijk van de juiste temperatuur of opening, maar zeker ook de juiste oester volgens het seizoen. We streven ernaar om u een oester voor te stellen die enerzijds perfect aan uw evenement aansluit en anderzijds de beste smaak van het seizoen heeft. De soorten die wij serveren zijn:

Franse oesters

Huitres Saint Vaast/ Patrik Liron/Normandie.

Gillardeau
http://www.speciales-gillardeau.fr

Cuvée Prestige Oléronnaise
http://www.huitres-oleron.com/produits.asp

La Perle noire van het huis Cadoret  (Riec sur Belon). 

Creuse Royale  van het huis David Herve (Poitou Charentes)

Zeeuwse oesters

Platte oester Papillons , dit zijn kleine Zeeuwse platte oesters, superieure smaak !!

Holle oesters uit de Grevelingen

Japanse oesters

Umami

 

Gerookte zalm en zeevruchten

Gerookte zalm

De extra zacht gerookte zalm van Vendseyssel

Zeevruchten

Praires, amandes, palourdes, kreukels, wulken, couteau , clams,ect